SZEMÜVEG LENCSÉK

Egyfókuszú lencsék
A lencse egész felületén ugyanazt a dioptriát képviseli. Segítségével közelre vagy távolra javítható a látás.
Ez a legszélesebb körben alkalmazott lencsetípus. Bármely korosztály számára lehet egyfókuszú szemüveget készíteni, bár sok esetben nem ez a legideálisabb megoldás.


Lencse korlátok nélküli, intenzív olvasáshoz
Azok a szemüveg viselők, akik látásproblémájuk megoldására gyfókuszú olvasószemüveget használnak, lépten nyomon korlátokba ütköznek.
Az Addpower 60 TrueForm közeli távolságra nyújt támogatást, megnöveli a látómezőt, így lehetővé válik az állandó fejmozgatás nélküli, nyugodt olvasás. Ez a szemüveglencse kiváló választás azok számára, akik intenzíven olvasnak, és a mélységészlelés terén rugalmasságra van szükségük.


Speciális lencse állandó viseletre
A SYNC III. szemüveglencsék állandó viseletre ajánlottak. Ajánljuk azoknak a 15-45 éves szemüvegviselőknek, akik gyakran dolgoznak számítógépen, gyakran használnak okostelefont, tabletet, illetve gyakran olvasnak.
A SYNC III. szemüveglencse segíti szemünket közeli látáshoz való alkalmazkodásban, anélkül, hogy a szemüvegviselő szemfáradtságot, fejfájást, kimerültséget érezne.


Multifokális lencsék
A multifokális vagy másnéven progresszív lencséket úgy kell elképzelni, mintha kettő vagy több egyfókuszú lencsét “kovácsolnánk” egybe, ezért “többfókuszúak”. Ebből fakadóan egy ilyen szemüveggel helyettesíthetünk több szemüveget is, így megszabadulhatunk a keresés, a cserélgetés illetve a megfelelő tárolás hosszadalmas és nehézkes procedúráitól.
A multifokális szemüveg tökéletes látásélményt biztosít minden távolságra.


Fényre sötétedő lencsék
A Stabilight Technology biztosítja a Sensity lencsék kiegyensúlyozott teljesítményét, minden éghajlaton, évszakban és hőmérsékleti viszonyok között. A Sensity lencsék pillanatok alatt egy 3-mas kategóriájú
napszemüveglencsévé sötétednek a szabadban, míg beltéren a korábbiaknál is gyorsabban világosodnak ki, és tökéletes átlátszóságot érnek el. Eközben ráadásul végig 100% UV-védelmet biztosítanak.
Mindennek köszönhetően a Sensity lencsék a legnagyobb kényelmet és megbízhatóságot biztosító fotokromatikus lencsék a szemüvegviselők számára!
A Sensity lencsék tökéletes védelmet biztosítanak a ragyogás ellen, miközben kontrasztos látást és természetes színérzékelést is biztosítanak viselőjüknek.


Sport lencsék
Széles látómező minden távolságra, folyamatos védelem a széllel, porral, napsugárzással és ragyogással szemben. Tökéletes látás, bármilyen időjárási körülmények esetén, a kontrasztfokozó színezéseknek köszönhetően valamint kivételes optikai teljesítményüknek és a magas bázisgörbületű kialakításuk miatt ívelt, sportos keretekhez ajánljuk.


Hoya Kids
A gyerekeknek tiszta, éles látásra van szükségük, hogy az élet minden területén jól boldoguljanak – például az iskolában, olvasás közben, vagy számítógép használat során. Aktív életet élnek, ezért megbízható, ellenálló szemüvegre van szükségük.


Clip On
A clip-on egy napszemüveg előtét, amely bármely keretre rugalmasan rögzíthető.
A clip-on súlya minimális, és rendkívül diszkrét, modern megoldással, a lencsébe fúrt mágnessel illeszkedik a kerethez. Minden lencse 100% UV-400 szűrővel rendelkezik és polarizált.

Lehet, hogy már az Ön látása sem 100%-os?
Ha egy éven belül nem volt szemvizsgálaton, akkor itt a remek alkalom!
Jelentkezzen be szemvizsgálatra az űrlapon!