Napszemüveg akció

Vásárolja meg most a klasszikus, sportos vagy különleges akciós napszemüvegek egyikét potom áron. Vagy válasszon akár minden stílusból egyet? Utolsó darabok, ne habozzon sokáig!

Az Optika Plusnál most 20-90% kedvezménnyel vásárolhat Armani, Aboriginal, Avanglion, A-Z; Carrera, Escada; Fendi, Harley Davidson, Kreuzbergkinder, M-Look, Ozzie; Persona, PolarGlare, PolarView; Police, Retro, Ray-Ban, Sover; Tom Ford, Valentin Yudashkin márkájú napszemüveget.
Szaküzleteinkben lehetőség van dioptriás napszemüveg megrendelésére, melyet a legképzettebb szakembereink készítenek el.

Milyen is egy jó napszemüveg?
A napszemüveg típusa mellett három fontos dolognak kell megfelelnie egy napszemüvegnek, hogy a megfelelő védelmet biztosítsa szemünknek a káros UV sugárzással szemben.
A napszemüveg lelke elsődlegesen a lencse, mely az alábbi tulajdonságoknak kell, hogy megfeleljen.
A legfontosabb, hogy 100%-ban kiszűrje a káros UV sugarakat egészen 400 nanométerig. Így szemünk biztonságban van az Ultraibolya sugárzással szemben. Az optikáinkban megvásárolható napszemüvegek biztosan rendelkeznek ilyen védelemmel.
A második fontos dolog egy jó napszemüveg esetében, hogy megfelelő látáskomfortot biztosítson számunkra, még nagyon erős napsütésben is, tehát védjen a káprázásokkal, vakító fénysugarakkal szemben.
Végül, de nem utolsó sorban fontos, hogy a napszemüvegünk mögül kitekintve minőségi, kontrasztos képet lássunk.
Ha ez a három feltétel teljesül, biztosak lehetünk benne, hogy jó napszemüveget választottunk.

Milyen formát vagy fazont válasszunk?
A napszemüveg formájánál érdemes átgondolnunk azt, hogy milyen célra szeretnénk használni. Mindennapi használatra választhatunk a kisebb formáktól kezdve a klasszikuson át vagy akár extrém nagyméretű napszemüveget is. Fontos, hogy olyat keretet válasszunk, amely számunkra a legkomfortosabb, jól illeszkedik arcunkhoz. Lehetőleg olyan méretet válasszunk, amely minél jobban lefedi a szemünk körüli részeket is így szolgálva szemünk maximális védelmét.
Amennyiben dioptriás napszemüveget szeretnénk, akkor a keret kiválasztásánál figyelembe kell venni annak íveltségét is. Ezek kiválasztásában gondoskodó szakembereink tudnak teljes körű segítséget nyújtani.

A polarizált napszemüveg lencsék előnyei:
A polarizált napszemüveg lencse tökéletesen csökkenti a káprázást és kiszűri a vakító, zavaró fénysugarakat, ennek köszönhetően sokkal jobb látásélményt és kényelmet biztosít viselője részére.

Hogy használjuk kedvenc napszemüvegünket hosszú évekig?
Ha sikerült minden szempont alapján a számunkra legmegfelelőbb napszemüveget kiválasztani, annak érdekében, hogy minél hosszabb ideig élvezzük az általa nyújtott kényelmet, fontos, hogy a mindennapos használat után mindig kemény, zárható tokban tároljuk, így megelőzhetjük, hogy megsérüljön a napszemüveg. A lencsék tisztítása során használjunk mikroszálas törlőkendőt, szemüvegtisztító folyadékot, hogy elkerüljük a lencsék megkarcolódását.