Komplett szemüvegek elképesztő áron!

Komplett egyfókuszú szemüveg 14.990 Ft-ért, mely tartalmaz 1 db View Optics vagy Shake márkájú keretet, 1 pár Maxxee 1.60 HMC+ UV szűrős optikai lencsét és a csiszolási díjat.

Komplett multifokális szemüveg 28.990 Ft-ért, mely tartalmaz 1 db View Optics vagy Shake márkájú keretet, 1 pár Maxxee Multifocal 1.50 HMC+ optikai lencsét és a csiszolási díjat.

Ha szeretné valamelyik komplett szemüveget megszerezni, akkor jelentkezzen be egy ingyenes szemvizsgálatra az Önhöz legközelebb eső optikában!
Bejelentkezés után a megjelölt üzlet vezetője a megadott telefonszámon fogja keresni, hogy megbeszéljék a szemvizsgálat időpontját.
Csomag ajánlatunk határozatlan ideig, illetve visszavonásig érvényes.

Jelentkezzen ingyenes szemvizsgálatunkra!

Az ember hozzászokik a látás fokozatos romlásához. Így fordulhat elő, hogy akár 50%-os látásromlás mellett sem érzi szükségét egy új szemüvegnek. Lehet, hogy már az Ön látása sem 100%-os?
Ha egy éven belül nem volt szemvizsgálaton, akkor itt a remek alkalom!
A látásvizsgálat gyors, ingyenes, és nem jár semmiféle kellemetlenséggel vagy fájdalommal.
Ha most online regisztrál, akkor a szemvizsgálatot ingyenesen elvégezzük. A részvétel a szemvizsgálaton semmilyen vásárlási vagy egyéb kötelezettséggel nem jár. Legkésőbb a jelentkezését követő munkanapon visszahívjuk, és egyeztetjük a vizsgálat időpontját.

A részvétel a szemvizsgálaton semmilyen vásárlási vagy egyéb kötelezettséggel nem jár.

Kérjük töltse ki adatait, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyszínt!
A sikeres jelentkezésről e-mailben értesítjük.

Hogyan történik a látásvizsgálat?

A látásvizsgálatot diplomás optometristáink végzi. A vizsgálat egyszerű esetben 15-20 perc, bonyolultabb esetekben sem tart tovább 30 percnél.

14 év alatti gyermekek csak orvos által végzett látásvizsgálaton vehetnek részt.

Kontaktlencse látásvizsgálat előtt…

a lencse hordását minimum 24 óráig függessze fel, valamint lencséje nélkül érkezzen a vizsgálatra. Kivétel az első kontaktlencse illesztés utáni kontroll, melyről kérjen tájékoztatást a vizsgálatot végző szakembertől.

Bármilyen szembetegség esetén (pl.gyulladt szem stb.) nem tudjuk elvégezni vizsgálatát!