Az elmúlt évek során immár közismertté vált, hogy októberben, a látás hónapjában számos ingyenes és kedvezményes szolgáltatással várják az optikai cégek a vásárlókat.

Az Optika Plusnál nem csak októberben, hanem az év minden napján ingyenes szűréssel, és folyamatos, rendkívül kedvező akciókkal várjuk az érdeklődőket.

MIÉRT JÁRJUNK SZŰRÉSRE, HA KIFOGÁSTALANNAK ÉRZÉKELJÜK LÁTÁSUNKAT?

Ha autóját bizonyos kilométerszám felett ellenőrzi és karbantartja, akkor látásának is érdemes megadni az esélyt.

Felmérések szerint az emberek több mint 50%-ának lenne szüksége valamilyen látáskorrekcióra.

Magyarországon közel 1.5 millióan még sosem vettek részt szemvizsgálaton, pedig nem látnak jól.

Diszkalkuliásnak vagy diszleksziásnak gondolja magát, migrénes? A diagnózisok mögött gyakran, egy, csak műszerrel mérhető szemprobléma állhat.

Mindennapjainkban sajnos a probléma felismeréséig sem juthatunk el, hiszen megszoktuk látásmódunkat, szokatlant nem tapasztalunk.

INGYENES LÁTÁSVIZSGÁLAT

AZ ÉV MINDEN NAPJÁN

Az Optika Plusnál nemcsak a Látás hónapjában, hanem folyamatosan, az év MINDEN NAPJÁN ingyenes a látásvizsgálat.

FOLYAMATOS KEDVEZMÉNYEK

Folyamatos, szezonális kedvezményeket nyújtunk!
Kedvező ár-érték arányban.

NINCS VÁSÁRLÁSI KÖTELEZETTSÉG

Nem kötelezünk senkit arra, ha betér hozzánk egy ingyenes vizsgálatra, akkor vásárolnia kell.

15 PERC ELFOGLALTSÁG, 6 HELYSZÍN KÖZÜL VÁLASZTHAT

A vizsgálat normál esetben 15-20 perc.
Üzleteink gyorsan elérhető, parkolóval ellátott forgalmas csomópontokon találhatók.

AZ ÉLESLÁTÁS EGY OLYAN ÉLETMINŐSÉGET befolyásoló szükséglet és egyben lehetőség is, melynek köszönhetően sikeresebbek lehetünk a munka, a sport vagy tanulmányaik során, röviden teljesebb életet élhetünk. Egy helyesen elkészített szemüveg vagy kontaktlencse nélkül elképzelhetetlen a jó közérzet, a pontos munkavégzés, vagy akár a közlekedésben való felelősségteljes részvétel, hiszen a világ nem alkalmazkodik látásunkhoz.

 

A világ nem alkalmazkodik látásunkhoz.
Lásson tisztán Ön is

A 2017-es Látás hónapjának mottója.

Az idei kampány fókuszában a száraz szem hatékony kezelése áll, ez ugyanis a második leggyakoribb panasz, amellyel a páciensek a szemészeti rendelőket felkeresik, a felnőtt lakosság mintegy 40 százalékát érinti, az életkorral nő az előfordulás gyakorisága.

Napjainkban a szemüveg egyszerű látásjavító eszközből, megjelenésünk egyik legmarkánsabb kiegészítőjévé vált, hiszen az arcunkon viseljük, amit a statisztikák szerint elsőként a legtöbben néznek meg.

A “szemüveg egy szükséges rossz” – szemlélet szerencsére az elmúlt évek során sokat változott, mégis még mindig sokan vannak azok, akik tudják, hogy nem látnak jól, ennek ellenére nem hordanak szemüveget vagy kontaktlencsét.

Érdemes túltenni magunkat az első szemüvegvásárlás előtti félelmeken (“a szemüveg hátrányosan befolyásolja megjelenésünket”, “mit szól hozzá a környezetük”, “szemüveget viselni kényelmetlenségekkel jár”.

Az elmúlt évek rendkívül gyors fejlődésének köszönhetően, ma már egyedülálló kényelmet biztosító lencse- és kerettípusok kaphatók – a legújabb divattrendekkel összhangban levő változatos keretformákkal.

Bizonyosodjon meg, hogy jól lát!

Szemüveggel, vagy nélküle.